Jethro Groenheide

Over Jethro Groenheide

Jethro is een all-round logistiek retail professional met ervaring opgedaan bij o.a. Welkoop, Leenbakker en Free Record Shop. Inzetbaar op hoger management of directieniveau. Een daadkrachtige doener die focus op procesverbetering combineert met een mensgerichte aanpak.

Achtergrond

Door brede ervaring in verschillende onderdelen van de supply chain ontdekte Jethro dat zijn hart het snelst gaat kloppen van retail: daarbij maakt het niet uit of het gaat om clicks of bricks. Hij is eveneens ervaren in logistieke dienstverlening en manufacturing. Als retail professional onderscheidt hij zich door te kunnen schakelen met alle personen in de keten: van directie, tot winkeleigenaar tot chauffeur. Door te begrijpen welke KPI’s het meeste verschil maken en hier actief sturing op in te richten is hij in staat gebleken een operatie steeds verder te professionaliseren.

Karakter

Jethro is no-nonsense. Hij is gericht op personen en heeft er een oog voor om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Tegelijkertijd weet hij exact welke resultaten moeten worden behaald en neemt hier verantwoordelijkheid voor.

Als marathonloper kent hij het belang van discipline en goede voorbereiding. Dit verwacht hij van zichzelf en de mensen om zich heen.

Managementstijl

Jethro geeft snel veel zelfstandigheid aan teams en medewerkers. Gezamenlijk bepalen van doelen en delegeren zijn onderdelen van zijn managementstijl. Daarnaast is inspireren en coachen van medewerkers een vast onderdeel van het succesvol maken van een opdracht.

Expertise

5S, Lean maken van processen, WMS-implementatie, Six Sigma trajecten en vertrouwen geven aan teams en managers. Daarnaast het creëren van draagvlak binnen een supply chain omgeving voor het nemen van besluiten zijn sterke en vertrouwde tools van Jethro.

Persoonlijk leven

De dynamische hectiek van logistiek wordt privé verruild voor het groene Brabant waar hij woont met vrouw en kinderen. Naast hardlopen, is hij een fervent aanhanger (en trainer) van koudetraining en helpt middels running therapie cliënten zowel fysiek als mentaal sterker te worden.

Contact

Heb je een vraag, maak dan gebruik van ons contactformulier. Je hoort snel van ons terug. Doorgaans binnen een uur, uiterlijk binnen 1 werkdag.

team