Jaap Eikelboom

Over Jaap Eikelboom

Voor helder advies over distributiecentra moet je bij Jaap zijn. Hij heeft 20 jaar ervaring opgebouwd bij logistieke adviesbureaus, waaronder Districon. Daarna startte Jaap als zelfstandig adviseur.
Jaap sloot zich aan bij Supply Today om met het team de slagkracht en flexibiliteit van zijn adviezen te vergroten.

Achtergrond

Jaap begeleidt bij het realiseren, veranderen en eventueel sluiten van distributiecentra. Zijn opdrachtgevers zijn toonaangevende retailers, groothandels en dienstverleners met nationale en internationale projecten. Projecten met als scope de functie van het DC, de processen, inrichting en gebouw, organisatie en IT. Van business case tot realisatie.

Karakter

Jaap is op zijn best bij complexe en fundamentele veranderingen. Door zijn ervaring houdt hij overzicht, werkt doelgericht en weet analyserend tot werkbare oplossingen te komen. Hij combineert conceptueel denken met praktisch inzicht. Jaap streeft naar eenvoud en klare taal.

Managementstijl

Logistiek is een vak. Adviseren is een vak. Adviseren is helpen de juiste beslissingen te nemen in lastige situaties. Adviseren is iets tot stand brengen zonder formele positie.

De  leidinggevende stijl van Jaap is adviserend: hij bouwt vertrouwen op, is eerlijk, duidelijk, neemt initiatief, voelt verantwoordelijkheid, coacht, laat keuzevrijheid en heeft samen plezier. Vaak met relativerende humor.

Expertise

Jaap beoordeelt, ontwerpt en implementeert distributiecentra, warehouse-inrichting, processen en logistieke systemen voor warehousemanagement, replenishment en ordermanagement.

Jaap heeft ruime ervaring in retail, groothandel en dienstverlening. Het laatste decennium besteedde hij de helft van zijn tijd aan e-fulfilment operaties.

Persoonlijk leven

Jaap is getrouwd met Thea, heeft drie kinderen en woont in Nieuw-Lekkerland. Hij is een muziekliefhebber. In zijn vrije tijd luistert hij graag muziek en speelt piano. Als het regent volgt hij MotoGP, als de zon schijnt maakt hij een ritje op de motor.

Enkele opdrachtgevers van Jaap

  • Ahold Delhaize
  • ASML
  • Blokker
  • Flora Holland
  • Heineken
  • Ricoh
  • Royaan
  • Wehkamp
  • Zeeman TextielSupers

Contact

Heb je een vraag, maak dan gebruik van ons contactformulier. Je hoort snel van ons terug. Doorgaans binnen een uur, uiterlijk binnen 1 werkdag.

team