Henkjan van Slooten

Over Henkjan van Slooten

Henkjan is bouwkundig ingenieur en al ruim 30 jaar actief op het gebied van bouwkundig ontwerp, vergunningen, aanbestedingen, projectmanagement en bouwbegeleiding. Na management functies bij Takenaka Europe GmbH, is hij HSL design en projectmanagement Solutions gestart.

Achtergrond

Henkjan is na zijn studie aan de TU Delft betrokken geweest bij vele projecten in de utiliteitsbouw: kantoren, fabrieken en logistieke centra. Hij heeft een uitgebreid netwerk van partijen die werkzaam zijn in de utiliteitsbouw. De focus is de laatste jaren verschoven van het ontwerpen van dit type gebouwen naar haalbaarheidsstudies, projectmanagement en bouwbegeleiding.

Karakter

Henkjan is een betrokken adviseur en heeft ruime ervaring met logistieke projecten. Vanuit zijn achtergrond als architect kan hij snel concepten beoordelen en alternatieve voorstellen genereren in relatie tot praktische uitvoerbaarheid en kosten.

Managementstijl

Henkjan heeft een creatieve, georganiseerde stijl van leidinggeven. Hij is een teamplayer, die anderen de ruimte geeft voor eigen conclusies. Door zijn ervaring kan hij zowel initiatieven ontplooien als voorstellen van het team beoordelen. Heeft kennis van alle aspecten van een bouwproject waarbij logistiek een rol speelt. Een project moet gedurende het proces voor een ieder een inspirerend en ook plezierig traject zijn. 

Expertise

Henkjan heeft ervaring met het leidinggeven aan integrale ontwerpteams: architectuur, bouwkunde, installaties en logistiek. Hij heeft ervaring met aanbestedingen als ook met het werken in bouwteams. Door zijn ruime ervaring in design en build projecten kan hij advisren over en begeleiden bij alle werkzaamheden, van het opstellen van een programma van eisen tot en met de oplevering van het bouwproject.

Persoonlijk leven

Henkjan woont in Huizen en is getrouwd met Astrid. Ze hebben samen drie kinderen. Zijn hobby’s zijn sport - hij voetbalt iedere week - cultuur en geschiedenis.

Enkele opdrachtgevers van Henkjan

  • Zeeman TextielSupers
  • Van Walraven
  • Dillewijn Zwapak
  • Aware
  • Yanmar
  • Fuji
  • Sony Logistics
  • Yamaha Motor Europe

Contact

Heb je een vraag, maak dan gebruik van ons contactformulier. Je hoort snel van ons terug. Doorgaans binnen een uur, uiterlijk binnen 1 werkdag.

team