Over Ardy Thoonsen

Ardy is de grondlegger van Supply Today en is al ruim 30 jaar actief op het gebied van supply chain ontwerp, transformatie en optimalisatie. Na directie- en partner functies bij DHL Nedlloyd, Boer & Croon en KPMG, is hij B&T management gestart. Supply Today werd de nieuwe naam.

Achtergrond

Ardy ontwikkelde in de loop der jaren een uitgebreid netwerk onder CEO’s, CFO’s, supply chain managers, commissarissen, investeringsmaatschappijen en andere aandeelhouders. Nieuwe projecten ontstaan daardoor vaak via mond-tot-mondreclame. Op dit moment ligt de focus op middelgrote ondernemingen met een omzet tussen de € 500 miljoen en € 5 miljard in de retail, food en maakindustrie.

Karakter

Ardy is een betrouwbare businesspartner en combineert conceptuele vaardigheden met een hands-on aanpak. Hij is een snelle denker, doorziet situaties en komt met inventieve oplossingen. Hij heeft een uitstekend inzicht in best practices. Hij publiceerde verschillende artikelen over industriële trends en best practices.

Managementstijl

Ardy heeft een prettige, effectieve stijl van leidinggeven, laat managers en opdrachtgevers zelf tot conclusies komen, stuurt bij waar nodig en bewaart de rust op momenten van grote druk.  Ardy is een inspirerende manager vanwege een combinatie van coaching, humor en to the point communicatie. Door zijn ervaring ziet hij ruim van te voren welke obstakels kunnen optreden en hoe die te omzeilen. Business case gedreven,heeft  kennis van laatste technologieën.

Expertise

Ardy is eindverantwoordelijke programmamanager voor transitietrajecten. Hij heeft ervaring met strategische en optimalisatieprojecten in de totale supply chain. Momenteel is hij vooral actief met supply chain positioneringsvraagstukken, ontwerpen van blueprints voor productie, supply chain en logistiek met een nadruk op mechanisering.

Persoonlijk leven

Ardy woont in Noordwijk en is getrouwd met Anneliek. Ze hebben samen drie schoolgaande kinderen. Hij heeft een grote culturele belangstelling, is sportief, zwemt het gehele jaar in open water en traint momenteel voor de triathlon.

Enkele opdrachtgevers van Ardy

  • Zeeman TextielSupers
  • Action Non Food
  • Intergamma
  • Dynamo Retail
  • Koninklijke ERU
  • Hessing Supervers
  • PON
  • Bayer

Contact

Heb je een vraag, maak dan gebruik van ons contactformulier. Je hoort snel van ons terug. Doorgaans binnen een uur, uiterlijk binnen 1 werkdag.

team