Maak kennis met het team

Met Supply Today heb je toegang tot een gelouterd team dat haar sporen aantoonbaar heeft verdiend op het gebied van supply chain ontwerp, transformatie en optimalisatie. Naast onze inner circle van specialisten beschikken we over een rijk netwerk van partners en zelfstandigen waar we eveneens gebruik van kunnen maken.

Ardy Thoonsen

Ardy is de grondlegger van Supply Today en is al ruim 30 jaar actief op het gebied van supply chain ontwerp, transformatie en optimalisatie. Na directie- en partner functies bij DHL Nedlloyd, Boer & Croon en KPMG, is hij B&T management gestart. Supply Today werd de nieuwe naam.

Bekijk het volledige profiel van Ardy Thoonsen

Henkjan van Slooten

Henkjan is bouwkundig ingenieur en al ruim 30 jaar actief op het gebied van bouwkundig ontwerp, vergunningen, aanbestedingen, projectmanagement en bouwbegeleiding. Na management functies bij Takenaka Europe GmbH, is hij HSL design en projectmanagement Solutions gestart.

Bekijk het volledige profiel van Henkjan van Slooten

Jaap Eikelboom

Voor helder advies over distributiecentra moet je bij Jaap zijn. Hij heeft 20 jaar ervaring opgebouwd bij logistieke adviesbureaus, waaronder Districon. Daarna startte Jaap als zelfstandig adviseur. Jaap sloot zich aan bij Supply Today om met het team de slagkracht en flexibiliteit van zijn adviezen te vergroten.

Bekijk het volledige profiel van Jaap Eikelboom

Jan Willem Helfrich

Jan Willem Helfrich is bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit) en Master in Supply Chain Management (Nijenrode Universiteit). Hij heeft diverse (commercieel) management posities bekleed bij logistieke bedrijven als Nedlloyd, Danzas en DHL. Hij heeft veel bedrijven ondersteund in verandering processen in de (Europese) Supply Chain.

Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Helfrich

Jethro Groenheide

Jethro is een all-round logistiek retail professional met ervaring opgedaan bij o.a. Welkoop, Leenbakker en Free Record Shop. Inzetbaar op hoger management of directieniveau. Een daadkrachtige doener die focus op procesverbetering combineert met een mensgerichte aanpak.

Bekijk het volledige profiel van Jethro Groenheide

Niels Kruijer

Niels werkt sinds 1998 als zelfstandig professional in supply chain management en logistiek. Niels is met name geïnteresseerd in het verbeteren van processen en stromen binnen de organisatie en het afstemmen daarvan op de omgeving. Dit doet hij als consultant bij uiteenlopende bedrijven in de rol als conceptbedenker en projectleider. Daarnaast is Niels cursusleider van diverse logistieke managementopleidingen en gastdocent aan de Hogeschool van Amsterdam.

Bekijk het volledige profiel van Niels Kruijer

Paul van Mechelen

Paul is strateeg, verbinder en procesregisseur. Actief op Raad van Bestuur-niveau. Jarenlange ervaring als Hoofd Corporate Strategie in het richting geven van organisaties in een complex stakeholder veld. Achtergrond in strategie en supply chain consultancy. Opgeleid als scheepsbouwkundig ingenieur.

Bekijk het volledige profiel van Paul van Mechelen

Robert Steenhof

Na een internationale carrière in de wereld van transport en logistiek bij onder andere Nedlloyd, Internatio-Müller, Ryder, DHL Worldwide Express en adviesbureau McKinsey & Company hebben voor Robert de afgelopen 17 jaar als interim-manager en consultant in het teken gestaan van supply chain due diligence-, turnaround-, optimalisatie- en integratieopdrachten voor opdrachtgevers over de gehele wereld.

Bekijk het volledige profiel van Robert Steenhof
home