Illustratie supply chain

Over Supply Today

Wij willen ondernemingen én mensen laten groeien met toekomstbestendige supply chain transformatie

Verandering stopt nooit; ook niet nadat wij ons werk hebben gedaan. Daarom geloven wij dat je medewerkers volledig moet betrekken bij supply chain-transformatie. Dat maakt je organisatie sterker, verandering voordeliger en de oplossing toekomstbestendig.

Een toegankelijk team

De klant waar Supply Today voor werkt, speelt topsport in een hyperdynamische wereld waar de belangen groot zijn en alles doorlopend verandert. Elke dag wordt wel ergens ter wereld de lat net iets hoger gelegd en ontstaat een nieuwe standaard. Veranderen is niet langer een project, maar vormt het hart van de ondernemingsstrategie. Daar sluit onze werkwijze én ons team op aan.

Supply chain is de aorta van een organisatie. Direct of indirect; de transformatie raakt uiteindelijk alles en daarmee wil je in staat zijn iedereen te betrekken. Werk je met een consultant van Supply Today, dan mag je ervan uitgaan dat deze zijn vak verstaat en jouw taal spreekt; of je nu op C-level bestuurt of de mouwen opstroopt op de werkvloer. Wie je ook bent, we nemen je mee.

Eén ding staat vast: het gaat altijd anders

Bij supply chain-transformatievraagstukken maken we de stip op de horizon altijd helder. De weg ernaar toe echter, die kent geen vaste marsroute. Hoe zorgvuldig je deze ook uitstippelt, je bent doorlopend omgeven door variabelen die het proces beïnvloeden. 

Om succesvol te zijn en niets aan toeval over te laten, is de voorwaarde dat één persoon de verantwoordelijkheid neemt met kennis van zaken, ervaring en een hands-on mentaliteit. Je wilt dat deze gedurende het hele traject regie voert, hoe complex of eenvoudig een vraagstuk ook is. Zo voorkom je de voorspelbare situatie dat het misloopt en iedereen naar elkaar wijst. 

Van begin tot eind nemen we ownership

Door het team te betrekken en te enthousiasmeren, veranderen we de supply chain, én vergroten we het veranderend vermogen van je organisatie in het proces. Eén van onze belangrijkste doelstellingen is om onszelf overbodig te maken.

Maak kennis met ons team

home